Opendeurdag Musart/ toelatingsproeven

Op zondag 17 maart aanstaande zet Musart zijn deuren wagenwijd open voor iedereen die eens een kijkje wil komen nemen of interesse heeft in onze fantastische opleiding.
Van 14h tot 18h kan je op onze afdeling terecht voor info en tal van concerten.
Ook kan je indien je interesse hebt in onze afdeling op die dag zelf reeds een toelatingsproef doen.
Mogelijk ben je direct toegelaten of krijg je de nodige tips om de proef van begin juli voor te bereiden.
We vragen hiervoor wel dat je even inschrijft (zie tab knop "inschrijvingen") zodat we zicht hebben op de aanwezige kandidaat leerlingen.
Dus...zie jij het wel zitten om in je secundaire opleiding heel erg veel met alle facetten van de muziekwereld actief te zijn en wil je deel uitmaken van een te gekke en hechte groep leerlingen? Schrijf je dan als de bliksem in voor onze toelatingsproef op de opendeurdag van 17 maart. Had je graag nog een bijkomend woordje uitleg alvorens in te schrijven? Neem dan snel contact op via 0495/285649 of werner [dot] geboers [at] musart [dot] be

 

Routeplan naar Muziekodroom vanuit KJ

Bij deze een route beschrijving vanuit Kindsheid Jesu naar de Muziekodroom waar onze Kick-Off van 26 januari aanstaande plaats vindt. Kaarten kan u nog altijd bestellen via deze link : https://goo.gl/forms/lcqslSoYwvkECKwI2

De deuren zijn geopend vanaf 19h

Tot dan!

Inschrijven voor de toelatingsproeven van maandag 27 augustus aanstaande kan vanaf nu!

 

 

 

 

 De inschrijvingen voor de toelatingsproeven van maandag 27 augustus aanstaande zijn vanaf nu geopend.

Wens je in je secundaire opleiding (dit kan vanaf het derde jaar) intensief bezig te zijn met alles wat met muziek te maken heeft?
Dan kan dit bij Musart te Hasselt, dé muziekhumaniora bij uitstek!
Kiezen kan je uit maar liefst drie verschillende pijlers: klassiek, pop of jazz en dit in tal van instrumenten of zang.
Zeer veel muziekvakken per week, gaande van diverse instrumenten/zang, harmonie, opnametechniek, compositie, samenspel, koor, analyse, notenleer etc... tot drama en zelfs dans. Telkens ingericht per pijler.
Een goed gevuld muzikaal lesrooster gecombineerd met een hoogstaande opleiding in de algemene vakken zodat je na je studies in Musart zowel voor muziek kan verder studeren als voor tal van andere richtingen.
Heb je interesse schrijf dan snel in voor onze toelatingsproeven: klik hier
Wens je meer info? stuur dan zeker snel je vraag door naar info [at] musart [dot] be

 

Verbreding Musart

De eerste graad van de middenschool Kindsheid jesu nam in het derde trimester actief deel aan de verbreding.
Een aantal leerlingen maakten tekst en muziek voor een heus MKJ-lied onder de muzikale leiding van Marco Cirone, popcoördinator in Musart.
Zo kwamen deze leerlingen in contact met de eerste muzikale bouwstenen, nodig om tot het eindresultaat te komen.
Wat dit resultaat geworden is, hoor je ongetwijfeld begin september!

 

Meeloopdagen Musart

Kijk je erg uit naar een opleiding in Musart en kan je eigenlijk niet wachten tot de komende toelatingsproeven van 2 juli? Dat kunnen we begrijpen…
Daarom is er sinds kort de mogelijkheid om eens een dagje mee te lopen in onze afdeling en zo niet alleen een eerste indruk op te doen van de opleiding zelf maar tegelijkertijd ook reeds kennis te maken met de vakleerkrachten en al eens voor te spelen/zingen.
Op basis van dit voorspelen/zingen kunnen dan de nodige tips voor de toelatingsproeven gegeven worden of kan eventueel reeds beslist worden dat de toelatingsproef niet meer nodig is op basis van deze “proeflessen”. Zo heb je mogelijk al zekerheid nog “voor” de toelatingsproeven van juli en kan je reeds voorinschrijven om jezelf te verzekeren van een plaats in onze fantastische muzikantengroep.
Heb je nog vragen of wens je een afspraak te maken dan kan dat via deze weg: info [at] musart [dot] be

Uiteraard blijft ook de toelatingsproef van maandag 2 juli aanstaande een mogelijkheid. Hiervoor kan je inschrijven op deze site via de pagina "inschrijvingen".

 

Inhoud syndiceren

Kempische Steenweg 400 - 3500 HASSELT - Tel. 011 27 84 60 - info [at] musart [dot] be